Om mig & min sång

Följ mig och mina band på:

https://www.facebook.com/annikaMusicOfficial/

https://www.facebook.com/mittibruset/

https://www.facebook.com/Nickis.TriAmor/https://www.facebook.com/Nickis.TriAmor/

Jag heter Annika Borgshammar Stolt och som sångsolist har jag lång erfarenhet av att uppträda på konserter, vid högtider och privata tillställningar. Med en bred repertoar underhåller jag som solist eller tillsammans med andra musiker i olika konstellationer så som coverband och trio. Sång, musik och underhållning i olika genrer som passar de flesta tillfällen, musiksmaker och budgetar.

Ofta flyter dagarna utan större problem och vi märker inte hur mycket musik vi egentligen möter och vad den har för inverkan på oss. Vi firar födelse- och högtidsdagar med sång och musik, sjunger in våren eller dansar ut julen. Andra dagar i livet kan vara svårare att ta sig genom - kanske har du blivit sjuk, förlorat någon nära eller så är bara vädret trist.

Sång och musik för mig är friskvård! Min sång är till för att beröra och för att skapa stämning. Därför blandar jag min sång och musik med berättelser från livet och ser det som ett sätt att förstärka de glädjefyllda stunderna och som en läkande kraft i sorgen.

När Ni anlitar mig möter Ni musik och berättelser från olika tider och länder. Musik som ger kraft, glädje och styrka. Jag är lyhörd för Era önskemål om musiken, sångerna, planeringen och framförandet. Det är viktigt för mig att Er stund blir så som Ni önskar - fantasin har inga begränsningar!

Se även Nickis Orkester/Tri Amor och Mitt i Bruset.

Vinter i Klagshamn (Februari 2017)

Sommar i Smygehamn 2015