Blogg

Bröllopssång

23 sep 2019

Helgens fantastiska brudpar där jag hade äran att sjunga Du är allt och Kärleksvisan. Platsen är The Lodge

Ny cover- live i studion!

6 aug 2019

Med feber i kroppen gjorde vi ändå slag i saken och spelade in en av våra favoritlåtar idag. Det blev live i studion - en skön känsla!

Ny cover - Amazing!

4 aug 2019

Så har vi släppt en ny cover. Denna gången blev det Dannys underbara låt Amazing. Så himla roligt att ha Felicia, min yngsta dotter, som fotograf till videon också! <3 Och vilket underbart ljus vi hade den kvällen!

Sista fyrkyrkan för i år

30 jul 2019

Säsongen i Fyren är nu slut och det är med värme i hjärtat men även med lite sorg jag inser att det, för i år, inte blir mer sjunget på denna rofyllda plats. Det har varit en fantastisk säsong med fina gästpratare och fina samtal. Smygehuk Lighthouse

Årets finaste bröllop!

20 jul 2019

Finaste Stina och Magnus från Beddingestrand! Idag var det Er stora dag. Bröllop i Hemmesdyge kyrka! Och vilket fint bröllop det blev - massor av kärlek! Att höra er sjunga en låt till varandra - magiskt! Du Stina som sjöng Rest of our life.... och du Magnus som sjöng You are som beautiful.... så fantastiskt fint att få vara med och kompa er.

Att ni därutöver givit mig den största utmaning jag sångmässigt haft..... Tack!!! Att få lov att sjunga I have nothing för just ER! Så underbart! <3

Tänker lägga upp ett litet filmklipp med våra sånger.... håll utkik och håll tillgodo med lite foto så länge.

Magnus & Stina

Min gitarrist Philip och jag

Stor fest i Köinge

14 jul 2019

Dags att spela med Nickis igen - dans/coverbandet jag sjunger i. Nya gäster i Köinge! Så himla roligt att få träffa nya människor och bekanta sig med nya platser! Detta var en fest med 150 gäster i en stor maskinhall. Härligt! Matvisor och dans! Go stämning och med mycket nöjda gäster! "Bästa bandet ever" Värmer så i hjärtat! <3

Vattentornet Café & Bistro

13 jul 2019

Så fick jag äntligen möjligheten att sjunga tillsammans med Philip Lindstrand i grannstaden Trelleborg. Och vilken kväll det blev! Fantastiskt väder och mysig stämning!

Lindas Fingermat i Skanör

13 jul 2019

För andra gången i år fick vi, Mitt i Bruset, äran att sjunga hos Lindas Fingermat i Skanör. Vackra fina Linda som verkligen lyckats med sin restaurangverksamhet och som nu även gett ut en egen kokbok!

Somarens första Fyrkyrka i Smyge

13 jul 2019

Som ett återkommande evenemang är att jag får den fina möjligheten att sjunga i Fyrkyrkan i Smygehamn varje tisdag i juli månad. Fin och lugn stund med musik och en hemlig gäst. Detta året är temat Kärlek <3

 

Dagens sång blev En värld full av liv! =)

Mysigt bröllop!

8 jun 2019

Så var de då lyckligt gifta! Johanna och hennes man! Så härligt! Bröllop i trädgården - mysigt! Så glad att jag, tillsammans med Philip Lindstrand, fick sjunga på bröllopet och därmed vara en del av deras fina dag!

Kärleksvisan (Sarah Dawn Fine), Kärleke förde oss samman (Ulf Lundell) och Open your heart (Jill Johnson).

En vecka full av uppdrag! =)

8 jun 2019

Slutspurten som musiklärare trängs med de musikaliska uppdragen som jag älskar! Veckan är i full gång och inleddes med Allsång för de äldre i Smyge i onsdags och Musik hos Lindas Fingermat idag, fredag. I morgon blir det sång på bröllop.

 

Smygehemmet Smygehamn

Lindas Fingermat Skanör

Christoffer på Lindas Fingermat i Skanör

Så fantastiskt att få lov att bjuda på all den här goa musiken på så många olika sätt och att få ta del av alla fina människor runt om en. Älskar det jag gör! <3

Ett litet filmklipp.....

23 maj 2019

Så har vi fått ihop ett litet filmklipp live när vi repade sist..... mysigt också att repa ute i Mickes uterum. Härlig känsla av att nästan vara ute!

Gilla gärna och dela! <3

Den 31 maj finns vi på Wasabi Orangeri (Oxie)

Den 7 juni finns vi på Lindas Fingermat (Skanör)

 

 

Ny cover - I´ll survive

16 maj 2019

Glömde ju lägga upp den nya covern vi gjorde..... here it comes....

Fotosession

16 maj 2019

För att få ett ansikte på oss passade vi på att ta lite foto medan vi repade.... and here are the results..... =D

Dopsång på vårkanten

14 apr 2019

När våren beslutade sig för att ta en liten paus, styrde jag kosan till Äspö kyrka för att sjunga på ett dop där lille James blev döpt. Mysig stämning med härliga Heléna Törnklev som präst.... och jag fick möjligheten att utöka min repertoar ytterligare. Låtarna de valde var de sedan innan välkända Välkommen till jorden och En värld full av liv. Ny på repertoaren var Det blå av Sonja Aldén - en härlig låt med mycket glädje!

← Äldre inlägg